Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 Mennään Messiin!

Ravintolasali

Vahvasti merihenkinen ravintolasali ulkoterasseineen kutsuu Sinua moneen mukavaan menoon. Voit nauttia meren vilvoittavasta vireestä kuumalla kesähelteellä. Ravintolasalissakin riittää tilaa, 120 paikkaa ovat käytössäsi ympäri vuoden. Virkistyspäivät, vuosijuhlat ja muut tärkeät juhlapäivät saavat arvoisensa puitteet Messin tunnelmallisista tiloista.

Terassit

Lomasäiden helliessä on virkistävä kelpaa poiketa Messin terasseille. Ravintolan anniskelualue ulottuu aivan meren tuntumaan laiturille liplattavien aaltojen tunnelmaan. Voit nauttia keittiön tai jäätelöbaarin herkuista purjepaattien mastojen katveessa.

 

Kokouskabinetti 

Ravintolan toisessa kerroksessa sijaitsee valoisa kokous- ja koulutustila, josta avautuu näköala kauas siniselle merelle. Tila on sopiva pienryhmille n.40 henkilöön asti. Kun etsit puitteita erilaiseen, rentoon koulutustilaisuuteen, Messi tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet.

 

Venepalvelut

Messin asiakaslaituri ja Luvian kunnan vierasvenepaikat ovat vuokrattavissa veneyöpymisiä varten. Polttoainetta voit tankata Messin jakelulaiturista suoraan veneen tankkiin. Samalta laiturilta löydät merelliset viihtyisät terassit, joista jokin on aina auringossa. Samalla reissulla tulee tankattua siis sekä vene että koko porukka!

 

Seilorin Lomakylä

Seilorin Lomakylä sijaitsee 1,2 km:n päässä Messistä. Kylässä on viisi tasokkaasti varusteltua ja lämminhenkistä mökkiä, joita vuokrataan päivä-, viikko- tai kuukausivuokralla.

Taloissa on jokaisessa varustus 6:lle hengelle. Mökit ovat talvilämpimiä, joten voit viettää vapaa-aikaa Laitakarissa myös syksyllä ja talvella.
Lisää Seilorin Lomakylästä täällä!

Kutsumme Sinut vieraaksemme Laitakarin laineiden lempeään pauhuun!

 

Messin avajaisia vietettiin vappuna 1992.
Olemme vilkkaan luvialaisen kesänvieton ja satakuntalaisen matkailun etappi ja kohtauspaikka. Meillä viihtyvät niin lapset kuin aikuiset. Tuletpa mereltä tai maalta, aina yhtä merellinen tunnelma vangitsee lumoihinsa.

 

Meidän vahvuutemme on aina ollut välitön ja lämmin kontakti mereen. Niin keittiömme à la carte -annokset kuin pikkusuolaiset purtavat ovat rakennettuja nälkäistä meri-ilmastossa liikkujaa ajatellen, lähialueiden antimia vuodenajan mukaan hyödyntäen ja kunnioittaen.

Kahvilan makeat herkut ja jäätelöbaarin annokset saavat herkkusuut messingille. Harkiten valitusta viinivalikoimastamme sekä muusta juomapuolen tarjonnastamme löydät varmasti tilanteeseen sopivan palan painikkeen, janon sammuttajan tai täydellisen silauksen kulinaristiselle elämykselle. Ravintolarakennus itsessään on merellisyydessään ylväs katsella, varsinkin mereltä päin katsottuna.

 

Mikäpä siis sen mukavampi tapa täydentää merellistä päivää Laitakarissa tai purjehdus- tai paattireissua kuin vaikkapa munkkikaffeet laiturilla, hiukopala tai tuhdimpi kattaus ravintolasalin suojissa tai terassilla - tai miksei vaikkapa vanha kunnon rommitoti hytiseviä jäseniä lämmittämään!  

Kuvagalleria